Plaatjes met grappige quotes en afbeeldingen met mooie spreuken om. 50 inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Plaatjes met grappige quotes en afbeeldingen met mooie spreuken om. Spirituele spreuken citaten en gezegden citate. Motiverende spreuken leven quotes citeer kussen dear etsy. Spreuken. Vriendschap gezegden spreuken en wijze gezegden uit de hele wereld. Spirituele spreuken citaten en gezegden @fpa47 agneswamu. Gezegden citaten van naaien naaien quilt patronen quilt etsy. Gezegden wijsheden spreuken citaten esoterie geloof bde reincarnatie. 120 mooie engelse teksten met vertaling. The earth will speak to you. indiaans citaten spreuken und. Kosmos groot citatenboek: 12.000 citaten spreuken & gezegden. Spreuken citaten en quotes over spel en spelen. Spirituele spreuken citaten en gezegden @fpa47 agneswamu.

Gezegde u2013 mareiki ॐ. Kosmos groot citatenboek: 12.000 citaten spreuken & gezegden. 25 inspirerende quotes voor vaders de praktijkvader. Spreuken gezegden wijsheden en citaten mooie engelse gezegden. Plaatjes met teksten voor elke gelegenheid of situatie. spirituele. Wijsheid: op elk moment in ons leven hebben we een mogelijkheid om. Top 3 spirituele wijsheden gezegden en citaten. gratis affirmaties. Pin van suzanne op spiritueel spreuken citaten serieuze citaten. Positieve spreuken om te delen? kies jouw favoriete spreuk ingspire. Plaatjes met grappige quotes en afbeeldingen met mooie spreuken om. Plaatjes met teksten voor elke gelegenheid of situatie. spirituele. Instagram explore #ingspirequote hashtags photos and videos. Blogs over spiritualiteit lifestyle liefde en relaties blog. 21 sterke quotes van muzikanten over muziek froot.nl. Citaten over de jaarwisseling u2013 spreuken over oud en nieuw.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.