De paterlinas. Huawei mate 9 teardown ifixit. De barst die het licht laat schijnen thomas godsdienstonderwijs.be. Wandelaar elektronica zazzle.nl. Sunfish world championships 2019 bonaire.nu. Lore leest: 2016. Lore leest: 2016. Militair historische leeswijzer afghanistan. Canon projector throw distance calculator download canon global. Rana biçers review of de vliegeraar. En uit de bergen kwam de echo de bezige bij. The kite runner door khaled hosseini zeker weten goed boekverslag. Werken rond zinbeleving in zingroepen elisabeth pastoralezorg.be. Willekeurige selectie citaten en wijsheden citaten.net. Televisies flatscreen & led tvs hd & full hd tvs sony nl.

De paterlinas. Drive. 10 best monty python quotes monty python live mostly gold. Ze zien me rollen ze hebben een grappig citaat vrouwen premium. In the light of what we know by zia haider rahman 2 star ratings. Es leerplan nederlands taal i. Willekeurige selectie citaten en wijsheden citaten.net. Streaker tassen & rugzakken online bestellen spreadshirt. And thats the thing about people who mean everything they say. they. Ze zien me rollen ze hebben een grappig citaat vrouwen premium. Militair historische leeswijzer afghanistan. Khaled hosseini invloedrijke auteurs de vliegeraar. Grappige luiaard kleding zazzle.be. Demonstratie. Mooie zinnen in het engels over vriendschap zoeymarinasara news.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]