Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Loesje spreuken werk wowkeyword. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Beste afbeeldingen over spreuken gedichten gezegden. Images about spreuken en gezegden on pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Beste ideeën over woorden kwetsen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Huis citaten op pinterest bibliotheek. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

Spreuken en wijze gezegden hyve hyves quotes. Spreuk over respect is voor degene die het. Citaten and facebook on pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over familie gezegden op pinterest. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Uitspraak sommige mensen lijken altijd boos en continue. Ik mareiki ॐ. Spreuken en gezegden vaderdag grappige citaten vadertjesdag. Spreuk ik ben niet perfecd wat is daar mis mee. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Wijsheden mahatma gandhi. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.