Koop laag geprijsde dutch set partijen u groothandel dutch galerij. Plaatjes met grappige quotes en afbeeldingen met mooie spreuken om. Spreuken vriendschap liefde om te delen kies jouw favoriete. Wijze spreuken over vriendschap clarasandragina news. Tapas voor de geest citaten over leren bewezen effect. Lieve talloen u alle citaten. Ingspire spreuken pagina van hét zingevingsplatform met. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden boeken. Citaten en spreuken over respect. Onrespectvolle citaat grappige t shirts cadeau uitspraken baby t. Mahatma gandhi de beste citaten quotes spreuken uitspraken. Zelfrespect citaten en beelden aswad schrijft. Waar ik ook kijk zie ik tekenen van het gebod om je ouders te. Spreuken vriendschap liefde om te delen kies jouw favoriete. Beste afbeeldingen van woorden wijze woorden spreuken.

Houden ze te storen gezegden funny quotes schort spreadshirt. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden hillwalk. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden hillwalk. Conceptuele handgeschreven zin liefde en respect u stockvector. Pin by b on spreuken citaten mooie citaten teksten. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Spreuken vriendschap liefde om te delen kies jouw favoriete. Mahatma gandhi de beste citaten quotes spreuken uitspraken. Citaten over de huwelijksmaand gedichten en verhalen uit het leven. Zes citaten over dankbaarheid voor gewone dagen verken je geest. Respect citaten en wijsheden citaten. Plaatjes met grappige quotes en afbeeldingen met mooie spreuken om. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten respect. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden kinderen en ouders. Quotes give yourself enough respect to walk away from someone who.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.