Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Bekende voetballers plaatjes voetbal sv. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Deze beroemde voetballers komen óók uit breda indebuurt. Bekende voetballers plaatjes voetbal sv. Bekende voetballers plaatjes voetbal sv. Bekende voetballers plaatjes voetbal sv. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Bekende voetballers plaatjes voetbal sv. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Beste ideeën over citaat achtergronden op pinterest. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Deze beroemde voetballers komen óók uit breda indebuurt.

Bekende voetballers plaatjes voetbal sv. Bekende voetballers plaatjes voetbal sv. Ideeën over voetbal jongens op pinterest. Spreekbeurt voetbal daar scoor je mee super. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Bekende voetballers plaatjes voetbal sv. Goedkope voetbal muurstickers citaten muurtattoo. Bekende voetballers voordat ze multi multimiljonairs waren. Bekende voetballers plaatjes voetbal sv. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Beste voetbal citaten op pinterest over. Meer dan voetbal uitspraken op pinterest. Dit zijn ze de beste voetballers van inclusief. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.