Door spinoza s lens tinneke beeckman. Boeken over spinoza en zijn context amsterdamse spinoza kring. Leven en werken van baruch de spinoza u nederlands bekendste. Baruch spinoza wikipedia. Benedictus de spinoza abraham johannes cuffeler ca u. Posts spinozakring lier. Spinoza en simon van der stel hymen picard en de orde van de. Benedictus de spinoza henry m rosenthal s verduidelijking van. Spinoza in gesprek met jezus u goden en mensen. Archief januari bdspinoza. De bewondering voor spinoza nemo kennislink. Spinoza en simon van der stel hymen picard en de orde van de. Spinozakring lier. Opiniez spinoza zou geen probleem met een boerkaverbod hebben gehad. Inutilis scientia spinozana spinoza citaat van hotel de.

Spinoza in vlaanderen. My name is spinoza driest ontwerpen. Spinoza in vlaanderen. Boeken over spinoza en zijn context amsterdamse spinoza kring. Weer geslaagde spinozadag in paradiso bdspinoza. Boeken over spinoza en zijn context amsterdamse spinoza kring. My name is spinoza driest ontwerpen. All categories spinozakring lier. Spinoza classicus antieke bronnen van een moderne denker wim. Door misbruik van gehoorzaamheid dan citaten citaten pot. De bewondering voor spinoza nemo kennislink. Spinoza classicus antieke bronnen van een moderne denker wim. My name is spinoza driest ontwerpen. Baruch spinoza wikipedia. Door misbruik van gehoorzaamheid dan citaten citaten pot.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.