Beste afbeeldingen over omdenken op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Quotes for coaches plaque quotesgram. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Pin van kristy leijtens op inspirerende quotes pinterest. Beste afbeeldingen van assertiviteit psychologie. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Pin van aart de kuilen op divers pinterest citaat.

Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over licht citaten op pinterest geven. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Studiecoaches voor hbo wo studenten met een vorm van. Citaten archieven agema coaching. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Succes waarderen citaat quote hartziel. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over ouderschap citaten op pinterest. Best mooie leuke en inspirerende citaten images on. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over engel citaten op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)