Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Goede vrijdag stille zaterdag pasen christelijke. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Best images about posters citaten quotes on. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Dag dutchlettering van januari. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste.

Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Vector set hand belettering met zomer motiverende zinnen. Pasen ja duh eieren leeftijd oud zoeken humor. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Bij mij is het elke dag pasen quotes i like pinterest. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel. Best images about posters citaten quotes on.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: