Citaten pasen eoi beste ideeën over chocolade op. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Citaten pasen lucu vandaag is het lente geniet mooie. Best images about posters citaten quotes on. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Citaten pasen pasiennya hallo motiverende. Sukha amsterdam spring sun spreuken lente pinterest. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten pasen knutselen diy mama. Wat is er fijner met pasen dan eieren ophangen en jezus. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen pasiennya hallo motiverende.

Citaten pasen eoi beste ideeën over chocolade op. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Kerstkaart een heel nieuw jaar opdreef pinterest. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Citaten voor pasen speciaal betty s kitchen. Leven toon hermans dichter pinterest. Pasen dat is toch als de pepernoten weer in winkel. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.