Cadeautips voor hem ditverzinjeniet. De leukste sint kerst cadeautjes onder. Leren armband set lederen oneindig armbanden voor hem en. Beste ideeën over cadeaus voor hem op pinterest. Kerstcadeau voor hem leuke en unieke cadeaus. Sleutelhanger voor hem is het een cadeau wij kunnen. Beste ideeën over valentijn cadeaus op pinterest doe. Originele valentijnscadeaus voor hem en haar. Weg met de stress cadeau inspiratie voor hem. Valentijnscadeau voor hem smartphoto. Meer dan ideeën over cadeaus voor hem op pinterest. De top leuke cadeaus voor hem in xgn. Valentijnscadeau voor hem beautybylj. Jysk is jarig cadeautips voor hem en haar. Nivea kado voor hem cadeau een mooi.

Cadeau voor hem of haar partykadoshop. Bierpakket voor hem cadeau een mooi. Vidagra voor hem en haar elkedagietsleuks. Sport cadeau voor hem nodig geef een complete cadeaubox. Cadeautips voor hem ditverzinjeniet. Valentijnscadeaus voor hem nikki style. Valentijn voor hem armbanden bedels. Bonjaro valentijnscadeau voor hem. Vidagra voor hem of haar elkedagietsleuks. Valentijnscadeau voor hem mon litri.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.