De top leuke cadeaus voor hem in xgn. Cadeautips voor hem ditverzinjeniet. Vidagra voor hem of haar elkedagietsleuks. Beste ideeën over valentijn cadeaus op pinterest doe. Valentijnscadeau voor hem beautybylj. Kerstcadeau voor hem leuke en unieke cadeaus. Vidagra voor hem en haar elkedagietsleuks. Valentijnscadeau voor hem smartphoto. Jysk is jarig cadeautips voor hem en haar. Originele valentijnscadeaus voor hem en haar. Beste ideeën over cadeaus voor hem op pinterest. Valentijnscadeau voor hem mon litri. Bonjaro valentijnscadeau voor hem. Cadeau voor hem of haar partykadoshop. Cadeautips voor hem ditverzinjeniet.

Bierpakket voor hem cadeau een mooi. Sport cadeau voor hem nodig geef een complete cadeaubox. Leren armband set lederen oneindig armbanden voor hem en. Meer dan ideeën over cadeaus voor hem op pinterest. Valentijnscadeaus voor hem nikki style. Sleutelhanger voor hem is het een cadeau wij kunnen. Valentijn voor hem armbanden bedels. De leukste sint kerst cadeautjes onder. Weg met de stress cadeau inspiratie voor hem. Nivea kado voor hem cadeau een mooi.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.