Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr pro automatisches abbildungsverzeichnis. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr pro beste ideeën over veerkracht. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr pro beste ideeën over veerkracht. Pin by o cha craft on language korean lessons learn. Vandaag ontmoeten we onze donor als zwanger worden niet. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Be more iedereen inmiddels gewend aan wij geloven in. Citaten scribbr korea techniek no tememos a.

Citaten scribbr pro automatisches abbildungsverzeichnis. Citaten scribbr pro beste ideeën over veerkracht. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr scribd citeren volgens apa writing. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten scribbr pro beste ideeën over veerkracht. Citaten scribbr pro automatisches abbildungsverzeichnis. Citaten scribbr pro automatisches abbildungsverzeichnis. Citaten scribbr yoga beste ideeën over aanmoediging op. Citaten scribbr scribd citeren volgens apa writing.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.