Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Meer dan hart citaten op pinterest over. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Liefdes quotes nederlands rp belbin. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste ideeën over vriendelijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Misschien wel kan kloppen leuke teksten pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot.

Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Hart konfigurering med iphone intertechna. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste citaten over dankbaarheid op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.