Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Gefeliciteerd jaar een boekje vol citaten en wijs. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Quotes liefde leeftijd delaclarissabetty news. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Jarig jaar gefeliciteerd leeftijd spul pinterest. Meer dan vrouw humor op pinterest funny lol en. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Leeftijd omdenken quotes pinterest spreuken. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Ouder worden is vernieuwend mensenmens. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als.

Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Oud genoeg citaten pot van. Beste ideeën over het gesprek op pinterest wet van. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Best images about happinez on pinterest ramen new. De filosofische citaten van aristoteles stickers zazzle. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. De filosofische citaten van aristoteles stickers zazzle. Gehoorapparaat nodig heb citaten pot van. Best images about oosterse wijsheden on pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.