Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. De filosofische citaten van aristoteles stickers zazzle. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Ouder worden is vernieuwend mensenmens. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Best images about happinez on pinterest ramen new. Gehoorapparaat nodig heb citaten pot van. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Oud genoeg citaten pot van. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Beste ideeën over het gesprek op pinterest wet van. Leeftijd omdenken quotes pinterest spreuken.

De filosofische citaten van aristoteles stickers zazzle. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Gefeliciteerd jaar een boekje vol citaten en wijs. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Meer dan vrouw humor op pinterest funny lol en. Quotes liefde leeftijd delaclarissabetty news. Jarig jaar gefeliciteerd leeftijd spul pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.