File wim kok debating with joop den uyl g wikimedia. Nieuws en pers joop den uyl gahetna. Jaar pvda van doorbraakpartij tot linkse oppositie. Juancho evertsz wikipedia. Joop den uyl. Fotocollectie zoeken gahetna. File joop den uyl and neil kinnock g wikipedia. Wanneer komt het joop den uyl moment voor mark rutte. Home willemsmithistorie. Pvda herwin je zelfvertrouwen politiek voor nieuws. Joop den uyl e book anet bleich boeken. Joop den uyl vrij nederland. Joop den uyl rhetoricadispuut tau. Edith imkamp wikipedia. Avondlog.

File joop den uyl g wikimedia commons. De wereld van voor crisis komt niet terug politiek. Tegenstrijdige biografie van den uyl grenzeloos. Joop den uyl loopt gebogen over het binnenhof zorgen om. Joop den uyl het geheugen van nederland online. Brussen vs von der dunk zitten de geldverspillers bij. Sargasso hopeloos genuanceerd. Home willemsmithistorie. File joop den uyl g wikimedia commons. Politiek kabinetten biesheuvel den uyl van agt dolf. Beste afbeeldingen van joop den uyl nederlands. File joop den uyl g wikimedia commons. Februari spul om dingen van te maken. Joop den uyl wikipedia. Een snikkende politicus dat mag maar niet altijd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)