Machtige goden zijn het gevolg van landbouw foodlog. Bgt verder van huis dan ooit amen. Top secret de aarde is plat kijk. De beste afbeelding van bijbel tekst uit bible verses. Bloederig geweld en gruwelijkheden in de bijbel. Manifestaties van de heilige geest wat zegt de bijbel. Citaatvandeweek. Redenen waarom god wel van lesbiennes houdt. De duistere bijbel positief atheÏsme. De duistere bijbel positief atheÏsme. Refoweb van de regen in de wub. Schrijver bekritiseert bijbel in gewone taal cip. Bol de macht naomi alderman boeken. Recensie bijbelse wijsheden voor managers taalvoutjes. Miniatuurbijbel uit.

Redenen waarom god wel van lesbiennes houdt. Hidden stories wise lessons in the decorations of amsterdam s. Boekhandel kirchner. Is de bijbel waar ikzoekgod. Top bijbelse uitdrukkingen gezegden en woorden. Iedereen onsterfelijk thomas godsdienstonderwijs be. Dertien opmerkelijke verboden uit de bijbel poz proud. Is de bijbel waar ikzoekgod. Recensie bijbelse wijsheden voor managers taalvoutjes. Instagram posts tagged as citaat picdeer. Als mensen de bijbel lezen en denken dat het de koran is joop. Nederlandstalige spreekwoorden wikiquote. Arend landman citatenboek korte inspirerende wijsheden voor levenskunu. Is de bijbel waar ikzoekgod. Lichtstralen uit het woord elke dag een bijbeltekst op je iphone.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.