Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Woorden van troost voor u gekozen uit het boek. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Ansichtkaart set van quote uit de bijbel jozua. Motto van de rozenkruisers uit god worden wij geboren. Beste moeder kind citaten op pinterest. Citaten mensensamenleving me. Grappige spreekwoorden en gezegden de. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Mejores imágenes de grabados la fe en pinterest. Beste ideeën over familie regels op pinterest. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Citaten van jezus mijn interpretatie plazilla. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Historischekring cadier en keer keerder bidprentjes.

Beste ideeën over gebed tattoo op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Old rare lot met kopergravures uit de dilherr bijbel. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Huis citaten op pinterest bibliotheek. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Pin van jolanda kamermans op christelijke teksten. Spreuken en gezegden vaderdag grappige citaten vadertjesdag. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Rotsachtige weg hoeft geen probleem te zijn god geeft je. Kruisweg in jeruzalem van jezus christus. De bijbel van jezus pieter oussoren. Spirituele teksten uit de bijbel en bijbelcitaten van het. Beste ideeën over inspirerende woorden op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]