Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Bloemlezing aquarius evangelie van pentagram boekwinkel. Beste leraar citaten op pinterest waardering. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Gifts. Citaten uit de godfather woorden van belofte. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Wijze zinnen wijsheid twitter. Historischekring cadier en keer keerder bidprentjes. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op.

Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Mejores imágenes de grabados la fe en pinterest. Citaten uit bijbel sieren bus in londen kerk religie. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Pareltjes serie theologie van der boom. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Beste afbeeldingen over christelijke teksten op. Bijbel spreekwoorden en citaten. Moslimatheïst ali rizvi prikkelt de lezer met rauwe. Beste ideeën over evangelie citaten op pinterest. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Motto van de rozenkruisers uit god worden wij geboren. Beste ideeën over grappige vriendschap uitspraken op.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.