Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Nelson mandela citaten aforismen citeert de grote. Nelson mandela quotes image at relatably. Ontspanningstherapie nuenen loslaten. Wat maakt ons anders yourmoneyalarms tips nederland. Education quote nelson mandela onderwijs is the. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Inspirerende citaten van nelson mandela nieuws hln. Nelson mandella citaten. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Nelson mandela tekst pinterest quotes words en. Pin by moneytrain futurxtv on nelson mandela south. Nelson mandela citaten aforismen citeert de grote. Nelson mandela cute and funny quote sayings pinterest. Omdenken met nelson mandela.

Random quotations. Citaten van nelson mandela op wat zijn honderdste. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Loslaten citaten pinterest nelson mandela. Beste afbeeldingen van geschiedenis history oude. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. De winnaar is een dromer die niet opgeeft nelson mandela. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Quote by jack kerouac was an early fan of short. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Als je iets goeds ziet geef dan een compliment. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.