Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Vandaag j geleden dat mijn vader stierf en ik mis hem nog. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Citaten ziekte vario leven met sjogren view topic. Wanneer je iemand missen moet mooie teksten pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Beste ideeën over fouten maken op pinterest. Pin van marieke thomas op gevoelige mooie teksten. Citaten ziekte fb de citaat en mooie spreuken quotes.

Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Best images about overlijdens teksten on pinterest. Best images about gedichten toon hermans on pinterest. Als iemand het moeilijk heeft mooie teksten pinterest. Citaten ziekte als citaat de wonden die onzichtbaar zijn. Zwijgen over ziekte hillary desastreus de nieuwe realist. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Beste afbeeldingen van mijn ziekte sclerodermie. Inzicht kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen maar. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Leven toon hermans dichter pinterest. Leef je eigen leven teksten voor mijn kinderen dutch. Pin van jacky dus op rumag pinterest citaten teksten.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.