Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Best mooie teksten images on pinterest. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over jaloezie citaten op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste afbeeldingen van quotes citaat favoriete. Beste ideeën over knuffel citaten op pinterest. Citaat van liefde stock afbeelding. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Zwijgen over ziekte hillary desastreus de nieuwe realist.

Mijn kind citaten moeder pinterest. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Mooie zomerdag words quotes pinterest teksten. Sterkte bij ziekte gedichten quotes en citaten poems. Beste ideeën over zwakte citaten op pinterest ziekte. Beste ideeën over zelf geluk citaten op pinterest. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Beste ideeën over verbroken relaties op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste ideeën over knuffel citaten op pinterest. Kippen and citaten on pinterest. Zeer leef je leven fz belbin. Pin van saskia op citaten pinterest teksten. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.