Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Est pain kuliah ppt. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest kerst. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Pasen ja duh eieren leeftijd oud zoeken humor. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Dag dutchlettering van januari. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Edu curator citeren en bronnen vermelden in google. Ik vind je lief respect quotes pinterest. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Beste afbeeldingen van handlettering voorbeelden. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest.

Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Best images about posters citaten quotes on. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Stille zaterdag google zoeken christelijke teksten. Hart van goud google zoeken mooie citaten pinterest. Best images about posters citaten quotes on.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.