Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Beste zomer strand citaten op pinterest oceaan. Beste grappige bier citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van handlettering voorbeelden. Quote it. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Meer dan grappige zus citaten op pinterest. Meer dan grappige zomer op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer.

Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste zon citaten op pinterest zomer woorden citaat. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste strand citaten op pinterest zomer.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)