Beste afbeeldingen van music music music is life en dj music. Bruce lee dj unisex t shirt grappige tony stark movie fans kung. De beste afbeelding van dj khaled s keys to succes uit. Dj pierre evelyn s so camperreisjestopic. Cigarettes after sex frontman greg gonzalez in citaten van zijn. De zomerpartij jonge vrouwen in bikini die bij een disco dansen. Memorabele citaten van muziekgrootheden. Memorabele citaten van muziekgrootheden. Frans bauer liedjes. De beste afbeelding van dj khaled s keys to succes uit. Bruce lee dj unisex t shirt grappige tony stark movie fans kung. De beste afbeelding van dj khaled s keys to succes uit. Bmw magazine nl zomer by bmw group belux issuu. Memorabele citaten van muziekgrootheden. Mnm start to dj vi be.

Bruce lee dj unisex t shirt grappige tony stark movie fans kung. Rumag zomer leuke teksten citaten grappige teksten teksten. Memorabele citaten van muziekgrootheden. De tropische partij van het de zomerstrand tropische de. Memorabele citaten van muziekgrootheden. Zomercatalogus by royal jongbloed issuu. Memorabele citaten van muziekgrootheden. Toon hermans citaten en quotes. Inhoudsopgaven medjcw weyerman. Zomer die vibes de van letters voorzien vector illustratie. Bruce lee dj unisex t shirt grappige tony stark movie fans kung. Realistische zomer partij poster sjabloon vector gratis download. Memorabele citaten van muziekgrootheden. Dj stropdassen zazzle. De beste afbeelding van dj khaled s keys to succes uit.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.