Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste zomer strand citaten op pinterest oceaan. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste zon citaten op pinterest zomer woorden citaat. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer.

Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige bier citaten op pinterest. Meer dan grappige zomer op pinterest. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Quote it. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Meer dan grappige zus citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van handlettering voorbeelden. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.