Beste ideeën over het spelen van spelletjes op. Citaten over uitvindingen leef nu spreuken pinterest. Solitude citaten over kinderen. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Spel en spelen in spreuken citaten quotes on pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Beste ideeën over het spelen van spelletjes op. Beste ideeën over zielige citaten op pinterest. Spelletje spelen rumag d pinterest. Beste ideeën over kreng citaten op pinterest. Mooie spreuken pinterest. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste afbeeldingen van spel en spelen in spreuken. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over egoisme beste ideeën dochter op. Pin van manon bakker op sef quotes. Kinderen archives tekstbureau van ginneken. Beste ideeën over het spelen van spelletjes op. Best images about spel en spelen in spreuken citaten. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Voor mijn lieve kleindochter mooie teksten pinterest. Citaten over bergen ik wil jou in een doosje doen je. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Best images about spel en spelen in spreuken citaten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.