Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over het spelen van spelletjes op. Beste ideeën over het spelen van spelletjes op. Beste ideeën over zielige citaten op pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Mooie spreuken pinterest. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste ideeën over het spelen van spelletjes op. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over inspirerende citaten op. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Best images about spel en spelen in spreuken citaten. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Creativity archives rivers of thinking.

Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Mag ik buiten spelen spreuken en gedichten pinterest. Beste ideeën over kreng citaten op pinterest. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over grappige zomer op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Met meditatie is het als piano spelen hoe meer je. Citaten over loslaten. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Bol citaten over het huwelijk gerd de ley. Wat er ook speelt in een land laat het vooral de kinderen. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Creativiteit citaten kind spelen pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.