Beste ideeën over zielige citaten op pinterest. Met meditatie is het als piano spelen hoe meer je. Kinderen archives tekstbureau van ginneken. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Mooie spreuken pinterest. Spel en spelen in spreuken citaten quotes on pinterest. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Creativity archives rivers of thinking. Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over het spelen van spelletjes op. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

Hoe kinderen jou nadoen spreuken pinterest tes om. Mag ik buiten spelen spreuken en gedichten pinterest. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over het spelen van spelletjes op. Beste ideeën over het spelen van spelletjes op. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Creativiteit citaten kind spelen pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Solitude citaten over kinderen. Beste ideeën over het spelen van spelletjes op.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.