Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over boek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Tzum nieuws de beste boeken van volgens the new. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste afbeeldingen van cartoons over boeken. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en.

Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over boek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over lezen op pinterest boeken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol de beste citaten voor uw scrapbook en. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Beste ideeën over zinvolle citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.