De beste oplossingen grootste schoonheid en het. Vertrouwen in jezelf en het leven https facebook. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Citaten over kunst aforismen citeert de grote. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Si eenheden. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over dochter gedichten op pinterest. Citaten over bomen beverboomzorg. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching.

Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Meer dan ideeën over gezegden liefde op. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Echte liefde is heerlijk mooie tekst. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Quote wat een geluk dat ik jou ken hét. Citaten over loslaten. Citaten over wijsheid youtube. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Wijsheden mahatma gandhi. Eenvoud is een sleutel van wijsheid die vind je in. Solitude citaten over eten en drinken. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.