Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Mooie spreuken pinterest. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Quotes spreuk gedicht woonkaarten poster mooie dag. Ideeën over wijze woorden op pinterest motiverende. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Citaten mijn gedichten. Eenvoud is levende schoonheid ppt download. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Eenvoud en eigenwaarde levensbeschouwing identiteit. Best images about collega s on pinterest texts tes. Onderwerpen citaten wijsheden. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin.

Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Wijsheden ontvangen per e mail. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Spreukjes aandacht. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Durf te zijn die je bent en de wereld ligt voor open. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Spirituele citaten voor september dagelijkse gedachten. Eenvoud siert pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over worden citaten op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.