Quote wat een geluk dat ik jou ken hét. Citaten over wijsheid youtube. Eenvoud is een sleutel van wijsheid die vind je in. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Solitude citaten over eten en drinken. Citaten reflect. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over dochter gedichten op pinterest. Gun een ander wat je zelf verlangt omarm leven en. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Quotes over citaten aforismen citeert de grote. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse.

Citaten over bomen beverboomzorg. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Ideeën over wijze woorden op pinterest motiverende. Varia spreuken gebuurtekringvzw. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Echte liefde is heerlijk mooie tekst. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is. Vertrouwen in jezelf en het leven https facebook. Si eenheden. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De beste oplossingen grootste schoonheid en het. God is in de stilte citaten spreuken aforismen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.