Mooie cadeau verpakkingen voor sinterklaas alatoerka. Kursy bukmacherskie sts. Beste ideeën over boeddhisme symbolen op pinterest. Bagus benda peninggalan kerajaan majapahit. Baggrunde abstrakt farverige. Iphone baggrunde abstrakt fotografering til. Achtergronden abstract wallpapers. Wallpaper fantasy kunstwerk hd wallpapers voor. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Beste ideeën over yin yang kunst op pinterest draken. Iphone baggrunde abstrakt karismatisk. Beste ideeën over ware woorden op pinterest. Beautiful dream catcher ideas and tutorials. Fotokunstrahmen android apps download. Baggrunde abstrakt desktop.

Beste ideeën over wolven kunst op pinterest wolf. Beste ideeën over chinese gezegden op pinterest. Besmele calligraphy pinterest. Colourful printable quotes and sayings pinterest. Beste ideeën over haat citaten op pinterest poe. Beste ideeën over wolven kunst op pinterest wolf. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Cara membuat doodle art yang keren dan simple bagi. Ik ben niet perfect l loe liefdes en levens quotes. Meer dan nieuwsgierigheid citaten op pinterest. Iphone s achtergronden abstract. Beste ideeën over wolven kunst op pinterest wolf. Beste ideeën over tekeningen op pinterest mensen. Gratis verzending uilen klokken kunst aan de muur sticker. Beste ideeën over wolven kunst op pinterest wolf.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.