Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder roodkapje. Top leuke moederdag quotes. Top leuke moederdag quotes. Een zoon citaten citaten pot van citaten. Pin by pam gewoon on mooi citaten moeder zoon verjaardag zoon. Gerard reve gedichten citaten uittreksels en meer. Leuke mama pinguïn en zoon over ijs met citaat download gratis. Beste mijn moeder missen citaten van dochter zoon ik mis. Quote moeder zoon google zoeken quotes moeder zoon. Top leuke moederdag quotes. Jacques faizant citaten aforismen citeert de grote gedachten. Top leuke moederdag quotes. Mijn zoon qoutes zoon verjaardags citaten zon citaten. Boekverslag nederlands de zoon uit spanje door tessa de loo e. Quotes om naar je moeder te sturen.

Voetbal moeder moeder voetbal moeder zoon dochter kind vrouwen. Michel audiard de moeder `door jouw schuld zal ik sterven van. Beste afbeeldingen van moeder dochter quotes in dutch. Peter van straaten u vader zoon leveren in niets is geheel. Gedicht moeder aan zoon google zoeken woordkunst mooie. Moeders en zonen elkaar loslaten quotes u eithercloudy. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. De beste afbeelding van spreuken moeder kind uit nursery. Citaten over moed aforismen citeert de grote. Moeder zoon gedicht etsy. Moeders zonder opsmuk u de groene amsterdammer. Moeder citaten en wijsheden citaten. Beste afbeeldingen van moeder dochter quotes in dutch. Gerard reve gedichten citaten uittreksels en meer. Moederdag mooie quotes over moeders.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)