Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over zonnige dag citaten op pinterest. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over zon citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer.

Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste zomer strand citaten op pinterest. De populairste ideeën over grappige citaten reizen. Beste ideeën over strand citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Pin van maria helmrich op wanderlust pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste grappige bier citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.