Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over zon citaten op pinterest. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste strand citaten op pinterest zomer. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Podcast hoe herken je een zwendelaar hij wil net als. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige bier citaten op pinterest. Beste ideeën over zonnige dag citaten op pinterest.

Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten zomer op pinterest. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste zomer strand citaten op pinterest oceaan. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste strand citaten op pinterest zomer.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.