Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Citaten en quotes van bekende kunstenaars uit de moderne. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Luster. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Beste ideeën over thee kunst op pinterest. Het hart fluistert gemaakt met van abel. Bloemenquote mooiwatbloemendoen handbrushing. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en.

Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Citaten en spreuken over kunst. Toon tellegen lovely beautiful ones pinterest. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Teixeira de pascoaes citaten aforismen citeert grote. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Spreuk eten is een noodzaak maar bewust. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.