Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Inspirerende quotes van mensen die reizen tot kunst. Sterkte voor de ziekenhuis dieet güzel sözler. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Inspirerende spreuken en quotes creatieve tips. Pin van marije meijer op plaatsen om te bezoeken pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest.

Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Kunst van leven door toon hermans dichter mooie. Citaten en quotes van bekende kunstenaars uit de moderne. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Pin van astrid berculo op teksten kalligrafie citaten. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Te leven is een gunst weten hoe kunst toon. Moderne kunst en hedendaagse kunstenaars in artikelen. Passie speelsekunst. Afscheid toon tellegen studie. Lieve oma ik mis je quotes pinterest. Citaten en spreuken over kunst.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.