Never give up knutselen mooie citaten citaat posters en. Inspirerende citaten over reizen positieve reis zinnen poster. Citaten over kunst aforismen citeert de grote. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Te houden geheimen citaten citaten pagina pot van citaten. Ton luiting de kritiek is de schoonmoeder van de kunst. Spreuken over loslaten voor een lichter leven hét. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels magazine. Inspirerende citaten over reizen positieve reis zinnen poster. Citaten over lezen en boeken moors magazine. Kunst citaten en wijsheden citaten. Citaten over kunst aforismen citeert de grote. De beste quotes over kunst door kunstenaars theartcouch be. Spreuken over loslaten voor een lichter leven hét. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners.

Jan jansen easybranches quotes kunst van leven citaat. Citaten over kinderen kunst posters en afdrukken zazzle be. De beste quotes over kunst door kunstenaars theartcouch be. De beste afbeelding van duitse citaten uit calligraphy. Citaten over de politiek van politieke leiders toponderzoek. Kunst citaten en wijsheden citaten. Pin by joke verstege on bijzondere teksten gedichten over. Gerrit komrij er is geen kunstenaar meer die op een niet. Quotes over thuis koop goedkope quotes over thuis loten van. Citaten en spreuken over kunst. Citaten over kinderen kunst posters en afdrukken zazzle be. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en verbeeldingskracht. L ron hubbard biografie kunstenaar filosoof art book. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De beste quotes over kunst door kunstenaars theartcouch be.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.