Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Inspirerend je lacht want jij bent leraar kan deze. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Leuke teksten citaten pinterest spreuken en. Citaten « appevent als je voor apps bent. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. De beste citaten voor uw scrapbook en wenskaarten boek. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten.

Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Moed spreuken citaten en wijsheden. Hoogmoed. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste ideeën over positief zijn op pinterest. Bol tegeltje met spreuk tegeltjeswijsheid de. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Mooie spreuken en citaten meer.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.