Bol tegeltje met spreuk tegeltjeswijsheid de. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Hoogmoed. De beste citaten voor uw scrapbook en wenskaarten boek. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Inspirerend je lacht want jij bent leraar kan deze. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Mooie spreuken en citaten meer. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Leuke teksten citaten pinterest spreuken en. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst.

Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Citaten « appevent als je voor apps bent. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Moed spreuken citaten en wijsheden. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste ideeën over positief zijn op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.