Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. De aanslag van harry mulisch bij luisterboeken. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten over ogen aforismen citeert de grote. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Harry mulisch de aanslag. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Harry mulisch de aanslag berichten uit het verleden. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Mijn leeslijst harry mulisch de aanslag.

Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Leesdossier marsha killian leesverslag ´de aanslag´ harry. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Meer dan ideeën over wijze woorden op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Powerpoints rian. Mooie beschrijving van het werken in de gehandicaptenzorg. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Meer dan ideeën over wijze woorden op pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.