Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Harry mulisch de aanslag berichten uit het verleden. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam jaloezie. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. De citaten van voorraad stock foto afbeelding. “ik verwijder zwart van is met positieve citaten uit de. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Trefzekere citaten uit de psychiater en het meisje. Beste citaten uit het verleden op pinterest.

Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Meer dan verbeelding citaten op pinterest. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Waarom herdenken we de bloedigste aanslag uit onze. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens. De leukste citaten uit literaire thriller ondraaglijk. Citaten over ogen aforismen citeert de grote. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Citaten en wijze woorden uit de islam zie het goede in. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.