Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Beste afbeeldingen van lieve leuke grappige teksten. Grappige citaten. Beste afbeeldingen van grappige citaten spreuken en. Spreuk met humor de beste spreuken pinterest. Pin van carmen dijk op made by grappig. Beste afbeeldingen van pensioen collega aardappel. Oordeel niet verbaas je slechts. Citaat logica brengt je van a naar b verbeelding. Grapje rumag quotes pinterest teksten. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Grappige citaten over zwanger zijn libelle mama. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest.

Gezegde het maakt niet uit of glas half vol. Gegaapt tijdens het douchen lol grappig reactie. Zieer grappige plaatjes foto s. Sarcasme grappige spreuken en citaten wenskaart zazzle. Grappige citaten leven leuke teksten honden. Beste ideeën over grappige zus citaten op pinterest. Pinpas rumag. Grappige citaten pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Tekstjes. Snap schoonmaak grappige citaten pinterest. Motivatie bleef liggen teksten pinterest. Pin op citaten. Zieer grappige plaatjes foto s. Beste ideeën over grappige citaten reizen op.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.