Quotes over vriendschap. Ik mis je papa for my father pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Condoleance kaart als het leven niet meer leefbaar is. Pin van dennis spaans op mooie gedichten pinterest. Beste ideeën over herinneringen op pinterest moment. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Herinneringen teksten pinterest. Beste ideeën over herinneringen op pinterest moment. Ouderdom citaten op pinterest ouder worden. Simon carmiggelt alcoholische herinneringen verdampen snel. Ontwaken met de geur van regen pijnboom en jasmijn. Beste afbeeldingen over handlettering op pinterest. Citaat ik zoek je in alles om me heen vriendschap.

Heel veel sterkte gecondoleerd kaart. Verlies moeder mooie gedichten en illustraties. Mooie spreuken pinterest. Gedichten gedenkplaatje tranen van verdriet het plaatje. Beste ideeën over papa citaten op pinterest vader. Toon hermans gedichten google zoeken. In iedere traan van verdriet glinstert een mooie. Mooie spreuken en citaten meer. Beste ideeën over herinneringen op pinterest citaten. Herinneringen mooie gedichten en illustraties. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Achter elke traan van verdriet zit een glimlach. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over tatoeage moeder op pinterest mama.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.