Citaten over herinneringen. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Herinneringen mooie gedichten en illustraties pinterest. Citaten over herinneringen. Pin van dennis spaans op mooie gedichten pinterest. Het moment van voorbij citaten en gezegden pinterest. Beste ideeën over herinneringen op pinterest. Ontwaken met de geur van regen pijnboom en jasmijn. Mooie herinneringen teksten overlijden pinterest. Toon hermans gt waar je ook bent gedichten pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Citaten over herinneringen aforismen citeert de grote. Afscheid ⋆ korte teksten. Simon carmiggelt alcoholische herinneringen verdampen snel.

Condoleance kaart als het leven niet meer leefbaar is. Pin van daphne beijer op overige quotes love en. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Beste afbeeldingen over teksten bij overlijden op. De herinneringen aan jou citaten pinterest. Beste ideeën over papa citaten op pinterest vader. Loesje dromen en herinneringen the bomb. Herinneringen teksten pinterest mooi gedichten en. Herinneringen spreuken overlijden cool words en. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaat ik zoek je in alles om me heen vriendschap. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.