Je pijnlijke herinneringen citaten citaten pagina pot. Citaten en spreuken over herinnering. Citaten over de zon u spreuken aforismen en oneliners over. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Primo levi citaten aforismen citeert de grote gedachten. Inspirerende quotes over geven dromen en geluk. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder bekende. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden reizen. Herinneringen zijn voor altijd hallmark hallmarknl wenskaart. Je pijnlijke herinneringen citaten citaten pagina pot. Inspirerende quotes over geven dromen en geluk. Herinneringen citaten en wijsheden citaten. De meest inspirerende reiscitaten aller tijden. Marcel achard citaten citaten pagina pot van citaten. Beste afbeeldingen van herinneringen citaten in.

De meest inspirerende reiscitaten aller tijden. Onze dierbaarste herinneringen zijn gemaakt rond tafel thuis. U cik mis jeu d quotes de berichten en citaten om te vertellen dat. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden herinneringen. Het mooie van herinneringen is dat niemand ze van je af kan nemen. Herinneringen maken gouden glitter achtergrond u stockvector. Citaten en spreuken over herinneringen. Herinnering citaten en wijsheden citaten. Herinnering blijft mooi citaten teksten mooie gedichten. De kracht van citaten agema coaching. Quotes over de dood en rouwen. Solitude citaten over dood. Gedicht vervlogen tijden bijzondere gedichten en citaten. Citaten over herinneringen aforismen citeert de grote. Herinnering citaten en wijsheden citaten.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)