Citate poza album de familie. Citate celebre de balan dumitru. Citate celebre de balan dumitru. Citate celebre de balan dumitru. Incredere citate celebre aforisme cugetari si maxime. Citate celebre de balan dumitru. Citate celebre johann wolfgang von goethe despre. Citate celebre de balan dumitru. Pin adăugat de nguyễn thiên băng hàn pe aethestetic purple. Cele mai cunoscute citate de franz kafka news mix. Citate despre fotografie. Citate celebre de balan dumitru. Citate celebre de balan dumitru. Citate celebre friedrich nietzche despre incredere de. Citate celebre de balan dumitru.

Sa vorbim despre catie citate celebre. Citate despre fotografie. Citate celebre nicolae titulescu despre calauzire de. Citate celebre lucian blaga despre profunzime imagini. Citate artă despre autori și artiști. Citate de grigore vieru. Citate celebre albert einstein despre dumnezeu de. Citate celebre octavian paler de macratusca. Citate celebre de balan dumitru. Citate artă despre autori și artiști. Citate celebre imagini trilulilu. Citate celebre de balan dumitru. Trilulilu cultura arta citate car interior design. Citate celebre de balan dumitru. Citate celebre imagini trilulilu.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)