Kinderfeestje hapje dolfijn traktatie gezond fruit banaan. Beste ideeën over snoep uitspraken op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest. Groenten en fruit moes. Beste ideeën over grappige citaten school op. Leuke afbeeldingen voor twitter google zoeken fruit en. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest. Welkom bij de kleuters google zoeken spreuken. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Beste ideeën over voedsel humor op pinterest. Beste ideeën over grappige voedsel citaten op. Beste ideeën over vriendelijkheid citaten op pinterest.

Beste ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over taart citaten op pinterest. Best citaten spreuken images on pinterest quote. Stickers op fruit plakken rumag xd pinterest grappig. Beste ideeën over feest dienbladen op pinterest kaas. Beste ideeën over geloof op pinterest christelijk. Unieke ideeën over kinderen knutselen met fruit op. Beste ideeën over woensdag op pinterest dinsdag. Oranje spreekwoorden en citaten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Spreuken en wijze gezegden hyve hyves. Beste ideeën over snoep citaten op pinterest. Beste ideeën over naai citaten op pinterest quilten. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: