Vier feiten die je vast nog niet over ons wist yogi tea. Ray nash citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten over true aforismen citeert de grote. Citaten u bewustgezin alblasserdam e o. Spreekwoorden en citaten quoteproverbs. Citaten over rijkdom aforismen citeert de grote. Spreekwoorden en citaten over wijn. De leukste quotes over eten froot. Fruit spreekwoorden en citaten. Top fruit quotes of a z quotes. De smerigste citaten van jan wolkers volgens de volkskrantredactie. Citaten over water u aforismen oneliners en spreuken spirituele. Recovery quotes. Spreekwoorden en citaten pagina van quoteproverbs. Een langzaam rijpend fruit citaten citaten pagina.

The fruit of the spirit painting colorfully hand painted by. Citaten en spreuken over vogels. De leukste quotes over eten hooihuis. Spreekwoorden en citaten over fruit. De leukste quotes over eten hooihuis.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.