Beste ideeën over woensdag op pinterest dinsdag. Beste ideeën over woensdag op pinterest dinsdag. Welkom bij de kleuters google zoeken spreuken. Beste ideeën over voedsel humor op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten school op. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Beste ideeën over feest dienbladen op pinterest kaas. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest. Spreekwoorden met vriendschap en gezegden. Beste ideeën over woensdag op pinterest dinsdag. Beste ideeën over naai citaten op pinterest quilten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Beste ideeën over citaten familie op pinterest.

Unieke ideeën over kinderen knutselen met fruit op. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Lemons quote flow magazine quotes pinterest. Beste ideeën over grappig fruit op pinterest auto. Beste ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Beste ideeën over taal banaan op pinterest minions. Beste ideeën over geloof op pinterest christelijk. Kinderfeestje hapje dolfijn traktatie gezond fruit banaan. Je bent leraar als citaten onderwijs quot wijsheden en. Oranje spreekwoorden en citaten. Beste ideeën over snoep citaten op pinterest. Stickers op fruit plakken rumag xd pinterest grappig. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Spreuk het leven is kort eet dessert eerst. Groenten en fruit moes.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.