Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Mumford and sons after the storm quote wall pinterest. Hans en grietje anton pieck sprookjesfiguren. Superhelden loesje spreuken citaten. Beste afbeeldingen van collected citaten uit eigen. Getuigen citaten uit het werk van groen prinsterer. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste sprookjes citaten op pinterest huwelijk.

Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Citaten spreekwoorden en gezegden pot van. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Levenswijsheid uit sprookjes en ik leef nog lang. Beste sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. De sprookjesboom in het sprookjesbos. Boekwinkeltjes boeken zoeken letteren. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Citaten uit het onderwijs.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.