Goede vrijdag stille zaterdag pasen christelijke. Best images about posters citaten quotes on. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Bij mij is het elke dag pasen quotes i like pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste ideeën over grappige schoonmaak citaten op. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Whahahaha spreuken pinterest teksten en. Best images about posters citaten quotes on. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten.

Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. De lente is hier lekker naar buiten quote en design. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)