Seneca falls convention national women s history museum. Seneca falls george bailey s it a wonderful life. Seneca falls la convención que abrió el camino a lucha. Seneca falls crime rates and statistics. Seneca falls eastern finger lakes new york tripcarta. Seneca falls harbor in ny united states. Seneca falls convention project by connor eaton. Seneca falls harbor in ny united states. Seneca knitting mill falls ny. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. United states post office seneca falls new york wikipedia. Seneca falls harbor in ny united states. Seneca falls stock photos images alamy. Years later posthumous awardee is still a hero in. Elizabeth cady stanton the joy of caking.

Seneca falls birthplace of a wonderful life women s. Seneca falls eastern finger lakes new york tripcarta. Th annual it s a wonderful run in seneca falls ny. エリザベス・キャディ・スタントン ストックフォトと画像 getty images. Seneca falls convention quotes best famous about. Carrying the torch announced for seneca falls. American christmas travel destinations popsugar smart living. Fourth ward school seneca falls new york wikipedia. Canal boats seneca falls new york usa stock photo. Surprising victim of the downturn small towns cbs news.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.