Pin van j nancy op verdriet pinterest spreuken. Moederdag en dan feliciteert ze mij altijd dat ik zo n. Diepzinnige spreuken over het leven die moeders op hun. Top leuke moederdag quotes. Luther maarten e a voor moeder citaten. Top leuke moederdag quotes. Beste papa dochter citaten op pinterest s. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Moeder beautiful quotes en andere leuke teksten. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Moeder chrisje. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Top leuke moederdag quotes. Moeder zijn gaat niet over wat je hebt opgegeven om een.

Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Top leuke moederdag quotes. Tips voor moederdag tekstopcanvas teksten pinterest. Mooie spreuken en citaten meer. Beste moeder citaten op pinterest zoon mama. Top leuke moederdag quotes. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Mijn kind citaten moeder pinterest. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Beste trotse moeder citaten op pinterest mama. Studio sterrenstorm citaten quotes uitspraken wijsheden. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste moeder citaten op pinterest dochter en.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)