Diepzinnige spreuken over het leven die moeders op hun. Voor je dochter teksten en spreuken pinterest. Top leuke moederdag quotes. Moederdag voor overleden moeders jabbertje gedichten. Best images about nederlandse teksten spreuken on. Verlies moeder mooie gedichten en illustraties. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Beste ideeën over moederdag citaten op pinterest. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Beste alleenstaande moeder citaten op pinterest. Top leuke moederdag quotes. Tekst moederdag bing afbeeldingen quotes prentjes.

Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Tips voor moederdag tekstopcanvas teksten pinterest. Mijn kind citaten moeder pinterest. Beste ideeën over spreuken alleen op pinterest durf. Beste ideeën over alleenstaande moeders op pinterest. Gedicht over mijn moeder afscheid en gemis. Reflecties voor moeders notitieboekjes met tekst. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Moederdag en dan feliciteert ze mij altijd dat ik zo n. Beste moeder citaten op pinterest dochter en. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Moederdag kado nodig leuk tekstbord voor de liefste mama. Top leuke moederdag quotes. Top leuke moederdag quotes. Top leuke moederdag quotes.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.