Beste citaten over muziek op pinterest. Neem de tijd om te lachen het is muziek van je hart. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over gezegden muziek op pinterest. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Loesje spreuken werk wowkeyword. De mooiste muziek maak je met een gevoelige snaar. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Jaar getrouwd spreuken quotes of the day. Tegeltjeswijsheid wijsheden spreuk spreuken gezegdes. Poezie en muziek werkboek over het carnaval der dieren van. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest.

Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over gezegden muziek op pinterest. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Jij bent mijn feestje spreuken pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam muziek koran. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten en wijze woorden uit de islam december. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Inspirerende spreuken met muziek youtube. Beste afbeeldingen over spreuken citaten en teksten. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Activiteiten en evenementen actie raamaffiches. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)