Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De herinnering het geheugen en de hersenen citaten van. Metalen wall art kunst aan de muur metal art citaten uw etsy. Hafiz dans citaten hafiz offerte indiaanse kunst dans etsy. George sand citaten citaten pagina pot van citaten. Slaapspreuken en citaten slaapinfo. Solitude citaten over kunst. Nordic minimalistische zwart wit liefde citaten kunst poster muur. De beste afbeelding van duitse citaten uit calligraphy. Wassily kandinsky citaten aforismen citeert de grote gedachten. Kunst citaten en wijsheden citaten. Kunst citaten en wijsheden citaten. Nordic minimalistische zwart witte ster typografie liefde citaten. Uw minder bewuste bedoelingen citaten citaten pot van citaten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven.

Anthony burgess citaten aforismen citeert de grote gedachten. Tesla citaten kunst posters en afdrukken zazzle be. ≥ forum maandschrift voor letteren en kunst brieven citaten. Van de kunstenaar is citaten citaten pagina pot van. Papa citaten kunst posters en afdrukken zazzle be. Wiskunde citaten kunst posters en afdrukken zazzle. Citaten van kunstenaars paradijsvogels magazine. Integriteit citaten integriteit kunst gedisciplineerd etsy. Moderne graffiti typografie inspirational leven citaten kunst. Godfried bomans de kunst van te leven is thuis te zijn alsof men. Bescheidenheid is de kunst om citaten citaten pot van citaten. Tekstbord citaten familie en vienden art quotes quotes en. Alle kunst is een afspiegeling van iets hogers dat onzichtbaar is. Christelijke citaten kunst posters en afdrukken zazzle be. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]