Bekende en belangrijke kunstwerken van wassily kandinsky. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Marijketekent typhography pinterest teksten. Beste ideeën over muur decor citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Te leven is een gunst weten hoe kunst. Citaten lauren sart. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Toon tellegen lovely beautiful ones pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van path to enlightenment.

Teixeira de pascoaes citaten aforismen citeert grote. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Quote soms heeft jouw hart meer tijd nodig om te. Citaten en spreuken over kunst. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Luster. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Beste ideeën over thee kunst op pinterest. Beste citaten van buddha op pinterest wet. Pablo picasso citaten aforismen citeert de grote. Beste kunstenaar citaten op pinterest creativiteits. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Erich fromm citaten aforismen citeert de grote. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.