Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Mindfulness spreuk niks moet niksen mag spreuken. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Sterkte voor de ziekenhuis dieet güzel sözler. Erich fromm citaten aforismen citeert de grote. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Teixeira de pascoaes citaten aforismen citeert grote. Citaten en spreuken over kunst. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Pin van zusss op teksten pinterest. Passie speelsekunst. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder.

Pin van monique zuuring op quotes pinterest mooie. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Love compassion islamic art print islam pinterest. Pin op handlettering. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Inspirerende spreuken en quotes creatieve tips. Citaten kunst terbaru beste ideeën over slaapkamer muur. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Mooi café stijl pinterest. Citaten kunst free beste op canvas pinterest. Suikervrije lekkernij alles over suikervrij eten en. Zo is het l loe gedichten life quotes wise.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.