Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Beste ideeën over thee kunst op pinterest. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Erich fromm citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Te leven is een gunst weten hoe kunst. Beste afbeeldingen van kunst alice citaten en. Citaten en spreuken over kunst. Quote soms heeft jouw hart meer tijd nodig om te. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Citaten lauren sart. De kunst van het weten is wat te negeren hét.

Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Leerzame quotes enma. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste afbeeldingen van inpirational posters. Beste ideeën over thee kunst op pinterest. Marijketekent typhography pinterest teksten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Pablo picasso citaten aforismen citeert de grote. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Teixeira de pascoaes citaten aforismen citeert grote. Kunst inzicht en autisme beeld coaching. Toon tellegen lovely beautiful ones pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.