Het verhaal achter verdrag van münchen geschiedenis. De acteur en dictator geschiedenis beleven. Hitler kunst teruggevonden met nederlandse hulp nos. Best images about hitler youth ww on pinterest gail. Wo duits hitler wie ihn keiner kennt boek november. Bol duits verzet tegen hitler randall hansen. File armia czerwona wehrmacht wspólna parada. “the wolf who cried fascist pathology of russian. Spotprent hongerwinter wo guust hens uit de tweede. Duits verzet bespreekt aanslag hitler in coevorden. Oorlog signal extra duits ss sa hitler. Duits stadje trekt ereburgerschap hitler in nu het. De tweede wereldoorlog digest. Van bismarck tot hitler de gereformeerden. Hoe hitler de nederlandse poëzie werd binnengemarcheerd.

Bedingungslose kapitulation der wehrmacht wikipedia. Joseph goebbels segunda guerra mundial guerratotal. Keer fout duitse bedrijven die worstelen met hun nazi. Over hitler en de hyperinflatie in duitsland biflatie. Het gruwelijke begin van de tweede wereldoorlog. Oostenrijk sluit aan bij nazi duitsland nieuwsdossier. Hitler jugend bijl multitool origineel wo duits. Aforismen oneliners spreuken en citaten van arthur. Bol hitler willem melching boeken. Wo duits hitler wie ihn keiner kennt boek november.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.