Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Dit zijn de rijkste nederlanders volgens quote. Inge de bruijn hoopt dat naakte datingshow haar tv. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Spullen van bekende nederlanders te koop · linda. Veel bekende nederlanders in nieuwe film new kids makers. Best images about bekende nederlanders on pinterest. De kunst van fotografie bekende nederlanders. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Welke bekende nederlanders zijn overleden in nos. Gespot in amsterdam bekende nederlanders bn ers youtube. Bekende nederlanders worden gedropt in de jungle · linda. Risicocultuur robert t hart. Bekende nederlanders in actie tegen darmkanker nu het. Leven als bekende nederlander valt dumoulin zwaar.

Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Zó zien bekende nederlanders eruit zonder make up story. Toen en nu bekende nederlanders. Golfen voor tim met bekende nederlanders blik op zeewolde. Een selectie van portretten bekende en minder. Duizenden bekende nederlanders op zwarte lijst voor. Gerucht koningin máxima in verwachting van vierde kindje. De kunst van fotografie bekende nederlanders. Bekende nederlanders spreken in eo programma over hun. Patty brard wil strijdbijl begraven met luv zangeressen. Gerard joling lekkerding ist ook he wat ik mooi vind. Guus meeuwis beste bekende brildragende nederlander. Bioscoopkaarten. Bekende nederlanders roepen op te gaan stemmen nu het. Bekende nederlanders onderscheiden binnenland lc.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)