Gespot in amsterdam bekende nederlanders bn ers youtube. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Bekende nederlanders lezen peuters voor wel. Omroep doet aangifte tegen de vara en meerdere bekende. Ook bbn er bankroet bekende nederlander is schuldig aan. Top cbn ers criminele bekende nederlanders panorama. Klaas van der eerden presenteert kookshow met bekende. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Bekende nederlanders in actie tegen darmkanker nu het. Bekende nederlanders worden gedropt in de jungle · linda. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Welke bekende nederlanders zijn overleden in nos. Bekende nederlanders pagina ncn forum. Bn er bekende netflixer fred van leer netflix.

Inge de bruijn hoopt dat naakte datingshow haar tv. De kunst van fotografie bekende nederlanders. Nieuw televisieprogramma voor kim lian showbizznetwork. Midas dekkers karikatuur spreekwoorden en gezegden. Bekende nederlanders roepen op te gaan stemmen nu het. Deze bekende nederlanders overleden in nieuws. Bekende nederlanders komen kilo s aan voor nieuw programma. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Ard uit groenlo maakt bekende nederlanders weer jong. Lil kleine inhuren of boeken jb productions. Patty brard wil strijdbijl begraven met luv zangeressen. Deze bekende nederlanders zijn echte zomerkindjes story. Dit zijn bekende nederlandse allochtonen van wie je het. Bekende nederlanders sunnyglasses. Bekende nederlanders spreken in eo programma over hun.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]