Schrijven citaten en wijsheden citaten. Kunst is citaten citaten pot van citaten. Man hand schrijven citaten met zwarte stift op visuele scherm. Man hand schrijven inspirational citaten met zwarte stift op. Knoppen cufflink manchetknopen citaten zwart wit etsy. Quote van de week schrijven is voor iedereen tekstbureau van. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Instagram citaten 圖片,視頻下載 twgram. Negen citaten uit het boek mysteriën van god kosmos mens u het. Bronnen citaten parafrase en bronvermelding in een artikel. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten schrijven brusselmans quote van de week door. Schrijven spreekwoorden en citaten. Conceptuele hand die tonend conclusie motievenvraag schrijven. Quotes citaten over taal communicatie en social media deel.

Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden boeken. Schrijven is het schilderen van de stem poster citaat van de etsy. Onder vermelding van de citaten in een document wikisailor. Spreekwoorden en citaten quoteproverbs. Citaten stockfoto s rechtenvrije citaten afbeeldingen. Pin by colin tempest on the madness citaten spreuken teksten. Solitude citaten over schrijven. Quotes quote citaten woorden wisdom wijsheid gedichten. Leven de mooiste citaten leuven. Citaten over schrijven aforismen citeert de grote. Dit zijn de mooiste citaten over de liefde happinez. Enkele citaten over vriendschap stof tot nadenken verken je geest. Schrijven is innerlijk toneel citaten citaten pot van citaten. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)