Goede gedachten der herinnering citaten citaten pot van. Afscheid nemen bestaat niet spreuken citaten teksten y mooie. Alle citaten dupslog. Solitude afscheid citaten. Toon hermans een mens kàn geen afscheid nemen het leven neemt. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. Citaten amahe. Citaten en spreuken over geheimen. Helen rowland een man weet nooit hoe hij afscheid nemen moet een. Onbekend citaten aforismen citeert de grote gedachten. Afscheid nemen van een geliefd persoon is droevig en moeilijk. Afscheid collega quotes teksten vriendenboeken. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden afscheid. Citaten over gedachten aforismen citeert de grote. Helen rowland een man weet nooit hoe hij afscheid moet nemen een.

Citaten en spreuken over vriendschap. Spreekwoorden en citaten quoteproverbs. Spreuken over afscheid nemen hét zingevingsplatform met. Afscheid nemen is met zachte citaten citaten pot van citaten. Charles caleb colton citaten aforismen citeert de grote. Christelijke citaten en gedichten home facebook. Liefde afscheid emoties u jj hoven. Afscheid nemen is met zachte citaten citaten pot van citaten. Afscheid citaten en wijsheden citaten. Spreuken over afscheid nemen hét zingevingsplatform met. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder ditjes. Boeddha citaten en wijsheden citaten. Frans depeuter de kunst van het sterven bestaat erin afscheid te. Beroemde citaten van paulo coelho verken je geest. Marc callewaert reizen is begroeten en steeds weer afscheid nemen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)