Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Pin van patricia de op teksten pinterest loslaten. Afscheid nemen mooie tekst pinterest spreuken. Afscheid nemen gedicht toon hermans google zoeken. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Belang van afscheid nemen judith in ontwikkeling. Afscheid collega willy de bruijne pinterest citaten. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Afscheid nemen uitvaart teksten pinterest. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Spreuken pensioen quotes of the day. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten.

Beste afscheid citaten op pinterest foto. Afscheid nemen citaten pinterest dutch quotes nice. Vechten als een tijger dansen met elf afscheid nemen. Niets is zo bijzonder als het gewone toon hermans. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Onbekend citaten aforismen citeert de grote gedachten. Korte inspiraties in de vorm van een quote of gedicht met. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf inspiratie. Ideas about toon hermans on pinterest sad poems. Loslaten vera schrijft puur. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Citaten over loslaten. Latersssssss doeiiiiiii toedeledokieeeeeee afscheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: