Citaten uit het boek u dagen. Hersenspinsels citaten praten met paarden. Fitness motivatie citaten u stockfoto jakysinka. Winter · typografie · poster · ontwerp · inspiratie · citaat. Vlinders spreekwoorden en citaten. Vrolijke teksten over de lente een goed verhaal. Uitspraken over tuingeluk tuingeluk. U cik mis jeu d quotes de berichten en citaten om te vertellen dat. Citaten van professionals over vrij spel en risico s opgroei. Citaten archives juf inger. Houd nooit op onderzoekend inspirational en motievencitaten boek. Spreuken over balans hét zingevingsplatform met wijsheden. Winterexpositie. Citaten positief atheÏsme. Honden katten jumpsuits hondenkleding hart citaten gezegdes.

Leon de winter wikipedia. Hal borland geen winter duurt eeuwig geen lente slaat haar beurt. Citaten over winter aforismen citeert de grote. Rozen citaten en wijsheden citaten. Lieve talloen u alle citaten. Jean vanier wordt feiten en onvergetelijke citaten kerknet. De beste reisquotes. Sta elke dag even stil bij deze prachtige citaten verken je geest. Grappige citaten en gezegdes over het weeru en om de weerman. Spreekwoorden en citaten quoteproverbs. Absolutely beautiful quotes about snow texte citaten. Citaten van christelijke denkers bedoeld voor meditatie in het. God is in de stilte citaten spreuken aforismen. Citaten over opnieuw beginnen verken je geest. Mystieke verzen van angelus silesius uit de hemelse zwerver.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)