Beste ideeën over ruzie citaten op pinterest stoppen. Solitude citaten over de stilte. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Epictetus citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over winter citaten op pinterest kerst. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Solitude citaten over de auto. Best images about nederlandse citaten on pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beroemde citaten over wintersport — stockvector. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Over de zin en onzin van citaten emma voerman. Citaten over de lente door william shakespeare stock.

Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste citaten over dankbaarheid op pinterest. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Beste ideeën over winter citaten op pinterest kerst. Citaten mijn gedichten. Vrijheid is niet het dansend blad op de wind maar. Spreuken september het weer. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.