Wim sonneveld citaten aforismen citeert de grote. Ik hoef niets te doen. Dagen een cursus in wonderen. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Inleiding tot een cursus in wonderen boek e dr door. Welkom micwebwinkel baarn een cursus in wonderen. Thuis. Wonderdoeken nodig alle prijzen van nederland die we voor. Het regent geluk lisa portengen koos janson by vbk de. Wakkeremensen. Ik hoef niets te doen luisterboek van marianne williamson. Gedachten uit een cursus in wonderen unknown isbn. Zomaar een leuk stukje corine gorter. Dagelijkse werkboekles uit een cursus in wonderen wizz u. Boekhandel douwes boekwinkel in den haag.

Aanvullingen op een cursus in wonderen unknown isbn. Inleiding tot een cursus in wonderen kenneth wapnick. Bol de meest gestelde vragen over een cursus in. In handen. Een cursus in wonderen internationaal. Cursus in wonderen zinvol toeval. Watson perry deel toelichtingen op het werkboek van. Nieuwsbrief november. Welkom micwebwinkel baarn een cursus in wonderen. Boekwinkeltjes boeken zoeken een cursus in wonderen. Boekwinkeltjes kosmos gedachten uit een cursus in. De principes van wonderen gratis boeken downloaden in. Een cursus in wonderen catawiki. Dag een cursus in wonderen of leven. Beste afbeeldingen van een cursus in wonderen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.