Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Rozen en spreuken ppt download. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Huwelijksgedichten. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Opa jij bent de liefste tekst pinterest teksten. Tuinvlogger loes vertelt alles over rozen snoeien. Weetjes over rozen. Afbeeldingsresultaat voor beste vriendinnen quotes leuke. Meer dan verpleging citaten op pinterest.

Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Gedichten supportive quotes beautiful words and grief. Beste ideeën over gele rozen alleen op pinterest. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten over loslaten. Toon hermans leven pinterest. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Mooie spreuken pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.