Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over leef het leven citaten op pinterest. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Solitude citaten over positief denken. Onderwijs en zo voort klagen. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Een aanrader tegeltje met spreuk tegeltjeswijsheid. Opa jij bent de liefste tekst pinterest teksten. Meer dan gezegden over het leven op pinterest. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel.

Tuinvlogger loes vertelt alles over rozen snoeien. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Huwelijksgedichten. Rozen en spreuken ppt download. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Weetjes over rozen. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over rozen op pinterest gele. Beste ideeën over rozen op pinterest gele.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)