Grappige bruiloft teksten bw belbin. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Lol rumag quotes pinterest teksten grappig en. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Pin van leen de bodt op citaten pinterest teksten. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Beste ideeën over dieet humor op pinterest grappige. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Grappige citaten over grappen.

Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Te grappig great sayings uitspraken pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Inademen uitademen inslapen uitslapen grappig humor. Beste afbeeldingen van quotes inspirerende citaten. Pop out of bed for a laugh pinterest leuke spreuken. Beste ideeën over grappige maandag citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.