Grappige tennis citaten etsy. Jules renard citaten aforismen citeert de grote gedachten. Grappige tennis citaten etsy. Citaten mokken online bestellen spreadshirt. Grappige meloenen kantoor en schoolbenodigdheden zazzle. Hoge kwaliteit grappige mokken koop goedkope grappige mokken loten. Grappige schattig aardbei sap verpakking en glas getrokken met een. Citaten baby shirts online bestellen spreadshirt. Grappige tennis citaten etsy. Morning funny memes pics giggles grappig grappige dingen. Svg ananas svg pina colada svg grappige svg grappig citaat svg etsy. Grappige metalen borden koop goedkope grappige metalen borden. Grappige metalen borden koop goedkope grappige metalen borden. Citaten buttons online bestellen spreadshirt. Grappige spreuken op mokken zazzle be.

Grappige tennis citaten etsy. Pin van joke wilson op grappige teksten funny funny pictures en. Funny juice pun card quirky cute love drink puns ideias. Citaten koppelen liefde citaten van het sap kussenhoes spreadshirt. Grappige tennis citaten etsy. Grappige tennis citaten etsy. Grappige metalen borden koop goedkope grappige metalen borden. Citaten koppelen liefde citaten van het sap kussenhoes spreadshirt. Citaten petten online bestellen spreadshirt. Wijn citaten magneten zazzle be. Grappige tennis citaten etsy. Grappige keuken posters en afdrukken zazzle. Pin by nyasa mountain on true funny sweet te grappig grappig. Citaten petten online bestellen spreadshirt. When life gives you lemons make apple juice and leave people.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]