Whahahaha humor pinterest lol funny en quotes. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Weltrusten slaap lekker pinterest welterusten goede. Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Te grappig great sayings uitspraken pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Pin van wieberta trof op spreuken humor pinterest. Belastingdienst quotes i like funny en. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Sebastian koyan sözler quotes messages en poems. Inademen uitademen inslapen uitslapen grappig humor. Alhoewel opstaan kost ook vaak moeite gelukkig. Pin van nina op rumag vesar boeff darum grappig.

Beste ideeën over dieet humor op pinterest grappige. Grappige citaten verjaardagen pinterest. Een leuke poster van zoedt met grappige tekst over. Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Rumag kvg t teksten citaten en grappig. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Pin van yo willems op mooie teksten spreuken gezegdes. Grappige citaten over grappen. Grappig garfield pinterest quotes funny en humor. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten nederlands grappig spreuk ruim eens op dan zul je.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)