Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste afbeeldingen van teksten citaten woorden en. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Beste ideeën over dankbaar citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste ideeën over grappige citaten stress op.

Quot stress tweedaagse vorming voor onderwijs met jan. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Heeft u vaak last van keuzestress loesje. Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Dicht erbij stress citaten pinterest. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over grappige maandag citaten op.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)