Nooit meer slapen w f hermans volledige werken. Nescio bi bli ografie. Schooltv spijt een boek van carry slee. Spijt in de bioscoop belbios. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Jongeren vinden spijt beste jeugdfilm van europa trouw. Nooit meer slapen w f hermans volledige werken. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Michiel de ruyter cast. Spijt mama s met thee. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Blu ray spijt recensies dvd alles.

Geboorte en dood spirituele teksten pagina. Tzum interview carry slee over spijt. Fictie nederlands. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Carry slee kappen nl ebook epub torrent torrentfunk. Spijt antoinefokkers jouwweb. Twee nieuwe acteurs in reprise van spijt musicalweb. Trailer van verfilming carry slee s spijt film. Het stedelijk lyceum. Filmclub spijt. Spijt carry slee. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Film spijt janetckv l jouwweb. Bol spijt carry slee boeken. Spijt filminfo film.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.