Archives. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Waar geen vertrouwen oprechtheid en respect is. Beste afbeeldingen van mooie uitspraken spreuken. Beste ideeën over woorden kwetsen citaten op pinterest. Respect spreuken gezegdes pinterest teksten. Iedereen heeft zijn eigen normen en waarden respect. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Citaten and facebook on pinterest. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Beste ideeën over herdenken vader op pinterest. Beste afbeeldingen over mooie en lieve woorden. Spreuk over respect kan niet afgedwongen worden. Beste ideeën over grappige citaten school op. Respect luisteren citaten gedichten en teksten.

Beste uil citaten op pinterest slapeloze nachten en. Spreuken respect voor elkaar google zoeken levens. Beste ideeën over gedichten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro belbin. Respect citaten die ik leuk vind pinterest. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Images about spreuken en gezegden on pinterest. Respect is gebaseerd op het besf dat iedereen van waarde. Beste waardering citaten op pinterest. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Afbeelding over verbale communicatie. Afbeeldingsresultaat voor tekst respect collega s dt. Uitspraak sommige mensen lijken altijd boos en continue. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.