Beste citaten van buddha op pinterest boeddhistische. Citaat dalai lama united by passion. Leo tolstoj wees scherp in uw blik maar zacht oordeel. Dalai lama e citaten aforismen citeert de grote. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste afbeeldingen over inspirerende nederlandse. Mooie spreuken en citaten meer. Wereldmuseum rotterdam ‘citaat dalai lama boeddhist. Beste afbeeldingen van verleden heden toekomst. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Meer dan eerlijkheid citaten op pinterest eerlijk. Wijsheden ontvangen per e mail. Eenvoud nicole quotes to remember pinterest gezegden. Kaarten. Hartverwarmende quotes die je intens raken de gezonderie.

Wijsheid als je gelukkig bent moet niet nog gelukkiger. Laat het gedrag v anderen nooit jouw innerlijke rust. Spreuken citaten en woordspelingen raamtattoo no. Dalai lama e citaten aforismen citeert de grote. De meest inspirerende reiscitaten aller tijden. Beste afbeeldingen van spreuken citaten aardappel en. Love and compassion are necessities not luxuries without. Dalai lama e beoordeel je succes naar hetgeen moest. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. De dalai lama dagkalender gratis boeken. Wijze spreuken over gezondheid zoeymarinasara site. Transformatie van gemert groepvan groep. De mooiste spreuken van dalai lama bedrock. Best yoga quotes images on pinterest. Luisteren omdenken pinterest spreuken teksten en.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.