Luisteren omdenken pinterest spreuken teksten en. De meest inspirerende reiscitaten aller tijden. Wijsheid dalai lama en spreuken. Dalai lama e beoordeel je succes naar hetgeen moest. Citat av dalai lama de visaste citaten den. Dalai lama e citaten aforismen citeert de grote. Wijze spreuken over gezondheid zoeymarinasara site. Meer dan eerlijkheid citaten op pinterest eerlijk. Citaat dalai lama united by passion. Best yoga quotes images on pinterest. Beste afbeeldingen over inspirerende nederlandse. Wijsheden ontvangen per e mail. Hartverwarmende quotes die je intens raken de gezonderie. Wijsheid wanneer je praat herhaal alleen wat al. De dalai lama dagkalender gratis boeken.

Dalai lama e citaten aforismen citeert de grote. Transformatie van gemert groepvan groep. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Love and compassion are necessities not luxuries without. Eight limbs alopecialove. Kaarten. Wijze woorden van de dalai lama voor dagelijkse. Laat het gedrag v anderen nooit jouw innerlijke rust. Leo tolstoj wees scherp in uw blik maar zacht oordeel. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Beste afbeeldingen van verleden heden toekomst. Mooie spreuken en citaten meer. Wijsheid als je gelukkig bent moet niet nog gelukkiger. Beste afbeeldingen van spreuken citaten aardappel en.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)