Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Beste literatuur citaten op pinterest. Beste literatuur citaten op pinterest. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste literatuur citaten op pinterest. Beste literatuur citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van open boek facebookpagina. Bachelorproef workshop afnemen vragenlijst voor. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Citaten uit de nederlandse literatuur catalogus. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Beste afbeeldingen van say what inspirerende.

Citaten uit de nederlandse literatuur catalogus. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Citaten uit de nederlandse literatuur catalogus. Citaten van poeh en zijn vrienden boekenplatform. Bol indisch nederlandse literatuur. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Citaten uit de nederlandse literatuur catalogus. Gebed is de sleutel van morgen en grendel. Beste ideeën over kind verlies op pinterest. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Citaten lovelicious. Citaten uit de nederlandse literatuur catalogus. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)