Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Zestig kikkers duikt u vooral in de vijver noord oost. Spreuken teksten citaten en gedichten bij overlijden. Verlies moeder mooie gedichten en illustraties. Kerst ren dieren loesje quotes pinterest. Bachelorproef workshop afnemen vragenlijst voor. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Van mijn leraar nederlands mag ik in de les dromen als. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Inspirerende business citaten. Beste literatuur citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Aforisme is citaten pot van. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Beste literatuur citaten op pinterest.

Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Bol citaten aforismen cees buddingh. Beste literatuur citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Het nieuwe gebod citaten pot van. Mark verstraete als je op het toneel iets durft te laten. Beste literatuur citaten op pinterest. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Citaten van poeh en zijn vrienden boekenplatform. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Verslag van een geestelijk avontuur citaten. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.