Oorverdovende stilte rememberme gedichten mooie. Lees gedichten over rouw en verlies rememberme quotes. Lees gedichten over rouw en verlies afscheid pinterest. Citaten over afscheid verdriet en geluk in gedicht lief. Uitzonderlijk gedicht dankbaarheid toon hermans or. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Het gedicht afscheid genomen over. Citaten over afscheid verdriet en geluk in gedicht lief. Beste broer citaten op pinterest zus en. Een oceaan om in te schuilen quote over het afscheid. Lees gedichten over rouw en verlies rememberme quotes. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Tekst afscheid collega google zoeken gedichten poems. Overlijden moeder condoleance google zoeken afscheid. Lees gedichten over rouw en verlies kaart pinterest.

Het beste cadeau om te ontvangen een quote over. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Eindeloos stralen citaten pinterest quotes poem. Moederdag voor overleden moeders jabbertje gedichten. Sterk zijn teksten spreuken citaten en. Citaten afscheid dood wijze spreuken gezegden en. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Citaten on pinterest. Wijze teksten over het leven quotes of the day. Lees gedichten over rouw en verlies teksten leuke plaatjes. Beste afscheid citaten op pinterest foto.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.