Wijsheden ontvangen per e mail. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over slaap citaten op pinterest. Een oceaan om in te schuilen quote over het afscheid. Een moeder blijft dichtbij je quote over het. Voor mijn overleden moeder mooie teksten pinterest. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Beste broer citaten op pinterest zus en. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Toon hermans gedichten google zoeken. Korte inspiraties in de vorm van een quote of gedicht met. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest.

Uitzonderlijk gedicht dankbaarheid toon hermans or. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest foto. Citaten over loslaten. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Het wordt een hele grote knuffel quote over. Lees gedichten over rouw en verlies ik mis je teksten. Gedicht van hanny otten lees meer op http. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Meer dan citaten over familie op pinterest bob. Uniek toon hermans de ander over vriendschap gedicht. Citaten mijn gedichten. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)