Beste afbeeldingen van ▻ woorden voor een afscheid in. Solitude afscheid citaten. Quotes over de dood en rouwen. Afscheid nemen hoe vertel je kinderen over de dood wat te doen. Zachte citaten citaten pot van citaten. Dood citaten en wijsheden citaten. Spreuken en citaten en spreuken over de dood spirituele teksten. Nemen is met zachte citaten citaten pot van citaten. Afscheid hond verjaardagskaarten honden gedichten honden. Spreuken over afscheid nemen hét zingevingsplatform met. Nemen is met zachte citaten citaten pot van citaten. Toon hermans citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten en spreuken over vriendschap. Citaten over god kosmos mens uit het geschenkboekje van. Afscheid nemen is met zachte citaten citaten pot van citaten.

Beroemde citaten van paulo coelho verken je geest. Toon hermans een mens kàn geen afscheid nemen het leven neemt. Omtrent liefde en dood de bezige bij. Een goede vriend afscheid neemt citaten citaten pot van. Toon hermans citaten aforismen citeert de grote gedachten. Afscheid nemen is met zachte citaten citaten pot van citaten. Afscheid citaten en wijsheden citaten. Citaten over leven aforismen citeert de grote. Citaten. Wijsheden over de dood. Afscheid nemen citaten citaten teksten spreuken. Spreuken en citaten over compassie het thema van de maand van de. Afscheid archives. Top goodbye quotes en afscheid zeggen. Afscheid archives.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)